Hvordan man undgår lån hajer

Hvis du har dårlig kredit og er desperate for et lån, skal du ikke begå den fejl at bruge et lån haj. Selv om mange mennesker tror lånehajer er en fantasi fra Hollywood-film, der er mange långivere derude, der vil rip dig ud og fungere som et lån haj. Hvis du ønsker at få dig et lån, men er ikke sikker på, hvordan man undgår disse dårlige långivere, så her er nogle råd om, hvordan man undgår lån hajer

Hvad er et lån haj?

I det væsentlige, et lån haj er en långiver, der henvender sig til mennesker med dårlig kredit og vanskelige finansielle omstændigheder og tilbyder dem lån er ekstremt høje satser. Ved at preying på folk, der tror, de ikke kan få et lån andetsteds, långiver gør store summer af penge gennem de høje renter. Kontrakter er normalt meget urimelige, og der er hårde bøder, hvis låntager misligholder eller savner betaling. Disse såkaldte lånehajer bruger en bred vifte af teknikker til at tjene penge ud mennesker uretfærdigt.

Store låne gebyrer

Lånehajer ofte opkræve store gebyrer ud over de renter, som er føjet til de samlede omkostninger ved lånet. Låntager er ofte ikke fortalt i detaljer om disse afgifter, og kan ikke mærke til, at de betaler en masse flere penge uden grund overhovedet. Disse gebyrer på aggressiv lån kan være så meget som 5% af det samlede lånebeløb. En anden type gebyr ofte opkrævet er for tidlig betaling på lånet. En masse gode lån ikke bære disse sanktioner, men lånehajer kan opkræve op til 6 måneders interesse for førtidig indfrielse.

Høje rentesatser

Lånet hajer målrette folk, der finder det svært at få lån, og så for den “bekvemmelighed” for at give dem et lån, de opkræver enorme renter. Disse satser kan være 3 eller 4 gange mere, end du normalt kan betale, og selv hvis du har dårlig kredit er der ingen grund til at betale så meget. Hvis du kigger rundt så vil du se, at der er konkurrencedygtige priser lån selv for folk med en dårlig kredit historie.

At lade dig låne for meget

Lån hajer er ikke rigtig generet om din evne til at betale et lån tilbage, fordi de normalt gør kontrakter urimelige og kræver sikkerhed, så hvis du ikke betaler tilbage, vil du miste dit hjem. Det er derfor, disse långivere vil lade dig låne mere, end du virkelig har råd til. De gør så meget fra de gebyrer og renter, at hvis du misligholder og de genbesidder din ejendom, de vil stadig tjene penge.

Undgåelse af vipbanks lånehajer

Disse lån hajer målrette folk, der tror, de kan ikke få et lån en anden måde. Men selv folk med dårlig kredit kan få et legitimt lån med anstændige priser og ingen skjulte gebyrer. For at undgå at blive offer for et lån haj, kun bruge velrenommerede virksomheder, når de får et lån, og altid kontrollere den kontrakt, du underskriver i detaljer. Hvis du er i tvivl om et lån eller udlån selskab, så kontakt en uafhængig finansiel rådgiver. Hvis du shoppe rundt og forblive opmærksom på farerne, vil du ikke blive endnu et offer for lån hajer og deres rovlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.