Klarna: Køb nu og betal senere

Du kan købe nu og betale senere, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at bære store regninger rundt. Klarna giver dig mulighed for at bruge dit kredit- eller betalingskort til køb og fakturerer automatisk hver anden uge. Der er ingen sene gebyrer. Du kan købe nu og betale senere med lethed, så du ikke behøver at bekymre dig om forsinkede gebyrer.

Klarna tilbyder rentefri betalingsplaner, som er gode til køb af store billetter. Det er muligt at spare penge til købet og derefter betale restbeløbet af på et senere tidspunkt. Klarna er den bedste mulighed for dem med mindre end perfekt kredit. Klarna kræver en lavere kredit score end traditionelle kreditkort. Det rapporterer ikke nogen hårde forespørgsler om din kreditrapport. Dette gør det lettere at kvalificere sig.

Når du har tilmeldt dig, bliver du dirigeret til en side, der giver dig mulighed for at finde Klarna-accepterende købmænd. Indtast din e-mailadresse for at begynde. Bekræft derefter din identitet ved at indtaste et telefonnummer. Klarna udsteder en kode for at bekræfte, at du er den, du siger, du er, når du har bekræftet telefonnummeret. Appen sporer dine bevægelser, og du skal acceptere dette. Du kan også til enhver tid fravælge det. Når du har tilmeldt dig, kan du bruge Klarna-appen til at søge efter Klarna-accepterende butikker.

Klarna tilbyder et køb nu, betal senere mulighed. klarna betaling på digitalafbetaling.dk giver besked, når en aftale overskrider sin tærskel for at fortælle dig, at din betaling er gennemført i fire lige store rater. Klarna gør det nemt at handle online.

Klarna lader dig betale i tre lige store rater. Dette afhænger af dit prisklasse. Når shopejeren har bekræftet din ordre, opkræves den første rate. Den anden rate forfalder to uger senere, efter at du har modtaget varen. Hvis din ordre returneres, behøver du ikke bekymre dig om manglende betalinger.

Klarna lader dig købe nu og betale det senere for en brøkdel af, hvad du ville bruge på et køb. Hvis du bruger tjenesten ofte, er der ingen interesse. Din betaling er opdelt i lige store rater. 25 procent af købsprisen forfalder den dag, du foretager købet. Resten trækkes hver anden uge fra din konto, indtil du har betalt det fulde beløb. Klarna er ikke som andre kreditkortselskaber.

Klarna kræver ikke, at du bekymrer dig om kredit score – de har bare brug for dine grundlæggende oplysninger, herunder dit kreditkortnummer. Klarna giver dig mulighed for at bruge Apple Pay til at foretage betalinger. Kortet kan også føjes til din Apple Wallet. Klarna tilbyder også en betalingsplan kaldet “Betal i 4”. Afhængigt af dit betalingsbeløb kan produktet leveres på så lidt som fire uger eller så længe som en uge.