Hvordan man opbygger en dæk – 5 overvejelser til at bygge et træ dæk

Hvordan man opbygger et dæk? Opbygge et træ dæk korrekt kan skabe den perfekte overgang mellem dit hjem og din baghave. Hvordan man opbygger en dæk planlægning og byggeri bør resultere i et vidunderligt sted at slappe af og slappe af efter en hektisk dag. Uanset om du vil have dine dæk, bygget af en professionel eller gøre det selv, kræver bygge et dæk korrekt ordentlig planlægning og design.

Her er fem grundlæggende overvejelser for at opbygge et trædæk:

1. Vælg din dæk Type – der findes flere typer af dæk kan du få til dit hjem. En udendørs gårdhave dæk kan være knyttet til dit hjem. En bekvem placering for dine udendørs gårdhave dæk kunne knyttes til Familieværelse eller køkken.

Hvordan man opbygger et dæk, der er en destination dæk? En destination dæk vil være typisk være placeret i en særlig plads med udsigt og ville ikke forbundet til dit hjem. Du har måske en snoede vej, der ville føre til destination dæk. Hvordan man opbygger et dæk, der er en stik dæk? En connector dæk er flere mindre dæk i nogen form eller størrelse forbundet til hinanden med veje.

2. Overvej dine dæk aktiviteter – når man bygger et træ dæk, vil dine dæk være plads til grill og grill? Vil du have partier og underholde familie og venner? Er dine dæk vil være et roligt sted til lounging læsning eller nyde din foretrukne drik? Vil du have en luksuriøs spabad på dine dæk? For at øge personlige oplysninger, vil du have landskabspleje, planter eller træer omkring dine dæk? Tage et stykke tid og gennemtænke hvordan man opbygger et dæk, der vil udføre den ønskede måde. Gå online og købe en god bog om planlægning og opbygning af et træ dæk.

3. Beslut dine dæk størrelse – hvis dit hus og baghave er mindre og du vil ikke underholde store grupper, du sandsynligvis ikke brug for en store dæk. For stort et dæk kan faktisk gøre huset synes mindre. Hold det https://terrassebrædder.dk/ simpelt, men Tilføj en vinkel eller to til dæk design, hvis du ønsker. Når du bygger en træ dæk, du kan opdeles to områder – et område for lounging og solede dækket og en anden del til madlavning og spisning.

4. hvad dæk materialer vil du – hvis du vil bygge en træterrasse, der er flere strukturelle dele. Dine dæk kan have brug for konkrete footings, der udvider under frostline hvis har du frysning vintre. Hvis dine dæk vil være på sandjord, skal du muligvis bygge større footings, der skal understøtte dækket indlæg eller bjælker.

Stillingerne kan være 4 “x 4” tømmer, som er generelt stærke nok til at understøtte dækket. Hvis dine dæk er over jorden, kan du være forpligtet til at bruge 6 “x 6″ strukturelle indlæg. Dæk bjælker vil hvile vandret på indlæg og vil støtte dæk strøer. Dæk strøer vil være fordelt vandret hver 12″, 16” eller 24 “og vil støtte de pyntede bestyrelser. De pyntede boards er gulvet i dine dæk, som spænder fra tværbjælke til tværbjælke.

5. designe og bygge det selv eller hyre en professionel – medmindre du bor i et meget landligt område, der sandsynligvis vil være bygning kode krav, tilladelser og kontrol nødvendig når du bygger en træterrasse projekt. Kontakt din lokale bygning embedsmand for at se, hvad der kræves i dit område. En stor fordel at have kvalificeret hjælp til fagfolk er at de forstår den juridiske side af hvordan man opbygger en dæk og hjælpe med at sikre bygning kode krav er opfyldt.

En af de bedste måder at forstå, hvordan man opbygger et dæk er at se træ dæk planer, der er blevet bygget mange gange. Ser attraktive dæk planer kan give dig dæk bygning ideer, som vil forenkle dine planlægning og design.

Copyright 2006 InfoSearch udgivelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.