Opdater dit hjem med nye gulve

Et gammelt og slidt gulv kan gøre, at hele din bolig føles slidt og gammelt. Udover at gammelt gulv ikke er det flotteste at se på, så er det heller ikke det rareste at gå på. Hvis dit gulv er fyldt med hakker og riller, så kan det at gå rundt barfodet være en ubehagelig oplevelse. Med et nyt gulv, kan du ændre følelsen af dit hjem – både på udseende og på komfort.

Mange forskellige typer af gulv

Der findes mange forskellige typer af gulv, hvilket kan gøre det svært for dig at vælge. Der er mange ting, som man skal overveje udover udseende. Materialet har stor indflydelse på, hvordan et gulv ser ud, men det har også stor betydning for, hvor længe et gulv kan holde. Laminatgulv er ikke den mest holdbare løsning, men til gengæld er den billig. Der findes også mange nye typer af gulv som er begyndt at finde vej ind i de danske hjem. Især New Yorker gulvet – eller betongulvet, som det også bliver kaldt – er blevet populært. Det skyldes især, at den kan være en flot kontrast til hjemmet i det, at betongulvet har et mere råt udtryk.

Spar penge

Det kan blive ekstremt dyrt at lægge nyt gulv. Prisen bliver især høj, hvis man gerne vil have noget i god kvalitet. Tit kan det dog betale sig at bruge lidt ekstra på et plankegulv, da de kan slibes ned, når de bliver slidte på overfladen. Hvis du allerede har et plankegulv, er den bedste løsning at slibe det ned. Resultatet bliver flottest, når det bliver lavet af en professionelt. Når det bliver lavet professionelt, får du også muligheden for at vælge, hvilken efterbehandling det skal have. Hvis du bor i Roskilde eller omegn, kan du finde en ekspert. Efterbehandlingen kan bruges til at ændre gulvets udseende, hvis du gerne vil have en ny farve. Fordi gulvet kun bliver slebet og ikke erstattet, er det også et meget billigt alternativ til et helt nyt gulv. Find en ekspert i gulvafslibning i Roskilde og find den bedste pris. Udover at være billigt, er gulvafslibning også mere miljøvenligt, da der ikke skal bruges så mange materialer, som hvis man skulle have et nyt gulv.