Indarbejde din virksomhed i Florida

Som en virksomhedsejer, kan du på udkig efter de bedste muligheder, der vil give din virksomhed til at vokse og blive plejet i et sikkert miljø. Dette kan opnås ved at indarbejde din virksomhed. Vedtægter er dannelsen af en virksomhed eller non-profit organisation i et selskab. Der er mange fordele for dig og din virksomhed ved at gøre dette. Og hvis du er virksomhedsejer i staten Florida, fordelene ved at indarbejde der kan blive endnu større.

Fordelene ved at indarbejde virksomheden er generelt temmelig tiltalende. For eksempel, beskyttet du personlige aktiver mod kreditorernes fordringer og retssager når du optage din virksomhed. I et aktieselskab er aktionærer og andre officerer kun juridisk ansvarlig for den mængde penge, de investerede. Derudover kan selskaber eje personlige aktiver såsom huse eller køretøjer. Disse aktiver er beskyttet i tilfælde af, at man er personligt involveret i retssager eller konkurs.

Når du optage din virksomhed, er det nemt at overføre en del af ejerskabet til andre parter i corporation. Også, forskellige typer af pensionsordninger og midler, der er oprettet med større lethed for en virksomhed. Og selskaber beskattes med en lavere sats end personer. Andre fordele ved at indarbejde virksomheden omfatter, at bestanden kan sælges for at rejse midler til corporation (mindre personlige midler ud af din lomme!), et selskab kan fortsat for en ubestemt periode selv om dødsfald af nogen fremtrædende medlemmer forekomme, og da selskaber nå deres egen unikke for den enkelte, der startede virksomheden kreditvurdering, kredithistorie Corporation ikke er bundet direkte til chief officer.

Fordi Florida erhverver så meget af sine indtægter årligt fra turisme, der er stor grund til at tro, at bringe din virksomhed til eller starte din virksomhed i staten Florida vil ikke kun hjælpe tilføje til store virksomheder og industrien der, men vil hjælpe din erhvervslivet til at trives, uanset hvilken service du leverer eller produkter, du sælger. Der er endnu større fordele for din virksomhed, hvis du overveje at indarbejde i Florida over andre stater.

For startere, er der ingen personlig indkomstskat i Florida. Ved at indarbejde din virksomhed i Florida og vælger “S” status, er du ikke forpligtet til at indgive en stat selvangivelse efter det første år. Dette vil hjælpe dig med at høste store fordele i det lange løb. Også, staten Florida har ingen minimum aktiv krav for at indarbejde en virksomhed. Det betyder, at du ikke behøver at knipse ned en masse penge ud af lommen. Dette er især gavnligt, hvis du er en lille, ung virksomhed og ikke har en masse personlige formue til at sætte ind i forretningen.

En anden fordel ved indarbejde i Florida er, at du ikke behøver at have mere end 1 person involveret i virksomheden. Nogle stater kræver, at en anden person blive siddende for hver virksomheds position. Florida har ikke denne forudsætning. Aktionærer og andre officerer i din corporation (hvis der er nogen) kan også forblive anonym, fordi Florida Secretary of State office ikke insistere på en liste over personer, der er involveret i din virksomhed, eller nogen af deres personlige oplysninger, såsom telefon numre eller adresser.

Staten Florida gør det meget nemt at blive en indarbejdet virksomhedsejer der. Den erhvervsvenlige skattelove og lempelige krav gør det synes næsten for godt til at være sandt for virksomhedsejere. Af overvejer at indarbejde din virksomhed i staten Florida, kan du føle sig trygge at vide, at du og din virksomhed vil være beskyttet mod belastende juridiske spørgsmål, og at du og din business kolleger vil få succes i en af de mest populære lande i De Forenede Stater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.