Hjemmeside eller ingen hjemmeside… Det er spørgsmålet

Vil du gerne tjene penge via internettet, men du ikke har nok erfaring eller kapital til at starte din egen online-forretning? Du behøver ikke at bekymre dig, for en masse online marketing muligheder findes for dig at starte med. En af disse muligheder, og skal jeg sige bedst, er affiliate marketing.

Giver affiliate marketing første gang online marketingfolk som dig mulighed for at markedsføre noget online endnu uden at have dit eget produkt at sælge. Alt du skal gøre er at tilmelde dig med en affiliate marketing program, som normalt er ejet af en online købmand eller forhandler, og begynde at plukke de produkter du ønsker at fremme. Som en affiliate, bliver du betalt af handlende for dine ydelser på grundlag af en provision, der er, når du har rettet en besøgende til købmandens hjemmeside og besøgende rent faktisk køber noget.

At blive en affiliate i en affiliate marketing program er ofte hurtigt og nemt, og for de fleste affiliate programmer, tilmelding er også gratis. Men trods disse og alle fordelene at være lovet af affiliate programmer, mange mennesker er stadig tilbageholdende med at komme ind i affiliate marketing. En af grundene til hvorfor en masse mennesker er tøvende er manglen på en hjemmeside til at begynde at markedsføre sine affiliate produkter med. Dette nu fører os til spørgsmålet om, hvorvidt en hjemmeside er påkrævet eller nødvendigt i affiliate marketing eller ej.

Mange mennesker siger, at man kan gøre affiliate marketing selv uden en hjemmeside til at begynde med. Faktisk, man kan virkelig begynde at fremme og markedsføre hans affiliate produkter selv uden en hjemmeside; og der findes mange måder på hvordan dette kan gøres. I virkeligheden, kan mange affiliate marketing-strategier, der fører til succes eksistere uden faktisk kræver en hjemmeside. Blandt disse strategier er email marketing, offline kampagner, skrive e-bøger, skrive ezines og deltage i onlinediskussioner som Debatforum, chatrum, opslagstavler og andre.

* Email Marketing

E-mail marketing, eller opretholde email lister, er faktisk den mest populære affiliate marketing strategi, der ikke kræver affiliate at vedligeholde en hjemmeside. I denne affiliate marketing strategi, er hvad du dybest set gøre vedligehold en liste over e-mail-annoncer for dine potentielle kunder og forsyne dem med artikler, der er relevante med affilierede produkter og programmer du er fremme. Artikler, som du giver dine kontakter med behøver ikke altid være promoverende, for mange enkeltpersoner finde sådanne typer af e-mail irriterende. Snarere, det ville være bedre, hvis du giver dem noget oplysende og blot tilføje små tekstannoncer, der linker til din købmands hjemmeside.

* Offline-Promotion

Der er mange måder om, hvordan du kan fremme din affiliate produkter offline. Blandt de fælles medium anvendes til sådanne kampagner er klassificeret annoncer, brochurer og flyers. Klassificeret annoncer vil normalt arbejde bedre i forhold til de andre to, fordi klassificeret annoncer i tidsskrifter ofte får en bredere publikum.

-Skrivning af gratis e-bøger

Hvis du har en knack skriftligt, skrive en e-bog kan være den bedste måde at fremme din affiliate produkter i mangel af en faktiske hjemmeside. Ligesom i e-mails og nyhedsbreve, læserne ønsker bedre at forstå din e-bog hvis det ikke er alt for salgsfremmende men temmelig informativ. Være sikker på, men at gøre indholdet af din e-bøger i forhold til de faktiske affiliate produkter du er fremme. Og ligesom i e-mail marketing, kan du bare placere tekst-annoncer eller bannere eller andet sted nær slutningen af din e-bog, der linker til købmandens hjemmeside.

-Skrivning af gratis Ezines

Ezines er publikationer eller artikler, der har til formål at informere borgerne om et bestemt emne. Hvis du ikke har en hjemmeside og alligevel ønsker at blive en affiliate, kan du godt bruge ezines at fremme din affiliate produkter eller indsætte links til din købmands hjemmeside. Hvis du har en hjemmeside, kan din ezine artikel faktisk arbejde samt indhold til dit websted. Men da du har ingen hjemmeside, kan du bare indsende din gratis ezine artikler til forskellige hjemmesider, som er vært ezines, ligesom goarticles.com, ezinearticles.com og andre.

* Online diskussioner (forum, chat, Message Boards, osv.)

Med eller uden en hjemmeside, ikke kan du bare ignorere online diskussioner fordi de er store spillesteder til markedsføring af din affiliate produkter. I chat, fora, opslagstavler og diskussionsgrupper med emner relateret til dine produkter, kan du nemt finde folk, der kan være interesseret med de produkter, du er fremme.

Med alle disse strategier, kan det forekomme, at man virkelig ikke behøver at have en hjemmeside til at begynde at markedsføre sin affiliate produkter og fremme hans affiliate programmer. Godt, starter i en affiliate program uden en hjemmeside kan være let, men at få succes i affiliate marketing uden en hjemmeside er en anden ting. Mens man kan faktisk få enorm succes i affiliate marketing selv uden en hjemmeside, er det en sjælden forekomst at “newbies”, som du kan nå samme niveau af succes.

At have en hjemmeside er ikke rigtig en forudsætning i at indgå i et affilieret program, medmindre ellers program ejer ville kræve dig til at have en. Men mens dette er tilfældet, vil jeg stadig anbefale, at du har for dig en hjemmeside, hvis ikke nu, så måske på et senere tidspunkt. At have en hjemmeside skaber en masse fordele i affiliate marketing. For én giver det dig et sted, hvor du kan kreativt fremme ikke kun en af dine affiliate produkter, men alle dine affiliate produkter. Med en hjemmeside, kan du også annoncere dine affiliate produkter til et bredere marked.

Igen, at have en hjemmeside er ikke et krav i affiliate marketing. Men med de fordele, en hjemmeside kan give, ville jeg hellere have en til mig selv og gøre affiliate marketing meget nemmere for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.