Body maleri

Med World Body Painting Festival (og selvfølgelig krop maleri Award) kommer op på 17 juli, er det på tide at få jer alle fyret op i din krop maleri knowhow.

Mere kommer om denne festival snart, men først en kort introduktion i kunsten af kroppen maleri.

Body maleri er en form for kropsudsmykning, og har sandsynligvis eksisteret siden begyndelsen af civilisation. I næsten alle tribalist kultur, blev body maleri udført under ceremonier eller blot bare for skønheden i den. Dengang brugte de ler og andre naturlige pigmenter.

Body maleri stadig overlever i dele af verden, og især Mehndi’ ‘, formen af kroppen maleri, der bruger henna farvestoffer, er nu meget populære i den vestlige verden. Henna tatovering er semi-permanente.

Siden 1960 ‘ erne opstået body maleri som en faktiske kunstform. Men der er den uendelige diskussion om det sociale accept fordi kroppen maleri næsten altid indebærer nøgenhed.

Men ingen kunst uden maling af kurset, og du vil blive glad for at vide, at malingen er begrænset til retningslinjer: krop maling er ugiftigt og ikke-allergifremkaldende. Malingen vasker let af med vand og sæbe.

Hvad angår de henna farvestoffer, som Mehndi bruger, er der en forskel mellem syntetisk sort henna, og naturlig brun henna. Den naturlig henna hårfarve er helt sikkert, når kroppen maleri, men den syntetiske sort henna hårfarve kan forårsage allergiske reaktioner. Du skal selv patch testet før du bruger disse på kroppen maleri.

Dette bør få dig i gang, næste gang, mere om festivalen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.