Billån: At finde et pengeinstitut

Du bilforhandler vil sandsynligvis tilbyde at finansiere købet af din bil. Selv om det meget bekvemt at blot underskrive papirerne er forhandlere office og køre hjem med din bil, du skal ikke give efter for fristelsen til at lade din forhandler bilfinansiering bilen straks. Bemærk, at de fleste bilforhandlere vil give dig højere interesser i forhold til andre finansielle institutioner som banker og kreditforeninger. Da de rentesatser, der er givet af Bilforhandlere kan være ganske høj, vil du ende med at betale mere for bilen. Hvis du ønsker at spare nogle penge, er det bedst for dig at gå til en bank eller en kreditforening og spørge banken til at finansiere bilen for dig.

Shopping omkring første

Før du får en billån fra en bank eller en kreditforening, skal du shoppe rundt først. Find vores som banker eller kreditforeninger kan give dig bedre vilkår og betingelser. Begræns dig ikke til de store banker og kreditforeninger i dit lokalområde. Nogle gange små banker og låneinstitutter kan give dig lavere rentesatser og bedre betalingsordninger, som vil hjælpe dig med at spare penge.

Når du går til en institution til at finansiere købet af din bil, skal du være meget opmærksomme på renten. Mange finansielle institutioner i hele landet vil give dig et valg mellem fast og variabel rente. Faste renter kan være en fordel at du hvis du foregribe en stigning i priserne. Da renten er lån penge fast fra den tid, du får din billån op til den tid, du er i stand til at betale tilbage hele lånet, vil du være beskyttet mod virkningerne af prisstigninger. Catch her er, at da renten er fast, du mest sandsynligt får højere renter af banken fra starten at foregribe enhver stigning i priserne.

På den anden side kan de variable renter være meget fordelagtigt, i betragtning af at priserne ofte svinger. Med de variable renter, kan du nyde lavere rentesatser, hver gang priserne går. Hvis priserne ned for en lang periode, vil du kunne spare masser af penge. Ulempen her er, at hvis priserne går op, din renten vil også gå højere og det kunne koste dig en masse penge.

En anden ting er, du bør overveje, når du går på indkøb for et pengeinstitut til at finansiere købet af din bil ordningen betaling af den finansielle institution. Finde ud af, hvor ofte du skal foretage betalinger. Må ikke bare antage, at du vil betale dit afdrag hver måned. Nogle pengeinstitutter har udviklet en betalingsordning, der er mere bekvemt for kunderne. Kan du tjek muligheder for at betale så godt. Tager de kun mail-in betalinger eller kan du betale online vide dine indstillinger kan hjælpe dig med at holde på sporet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.